Skip to main content

Klassieke concerten en festivals

Filter

Wat doen wij

Klassieke concerten en festivals

Orfeo Producties produceert, programmeert, organiseert en begeleidt klassieke concerten, recitals en festivals. Voor elk project dat zich aandient tracht Orfeo Producties een originele en unieke locatie te vinden, aangepast aan de specifieke noden van de uitvoerders en van een steeds veeleisender publiek. Bijzondere aandacht gaat naar onbekend repertoire, een minder gekend instrument of een mondelinge toelichting door de artiesten. Fijnproevers zijn bij Orfeo Producties aan het juiste adres. Weg van de platgetreden paden  gaat de organisatie op zoek naar een  originele concertsetting.  Ook jongeren weet Orfeo Producties vaak te verleiden met een frisse muziekuitvoering in een ludiek kader. Bijzondere aandacht gaat naar jong opkomend talent dat via ‘Orfeo’ de kans krijgt om naast gerenommeerde artiesten te concerteren en zo ervaring op te doen.

ORFEO Orchestra

Het ORFEO Orchestra is opgericht om jonge muzikanten de kansen en het mentorschap te bieden dat nodig is om de kloof tussen het muziekonderwijs en hun professionele carrière te overbruggen. De toegankelijke concerten van het ORFEO Orchestra willen een volgende generatie inspireren om klassieke muziek te ontdekken.

Naar aanleiding van de tiende verjaardag van het orkest in 2024 werd de opdracht en de missie van het orkest nogmaals opnieuw op scherp gesteld. De nieuwe ervaren concertmeester Jo Vercruysse en de aanvoerder cello Christoph Bunzendahl komen aan boord en schrijven zich helemaal in in onze missie!

Meer over Orfeo Orchestra

Memory music

Een stijlvolle muzikale begeleiding van een uitvaart door jonge professionals maakt een enorm verschil in beleving!

Jonge professionele musici zorgen voor een zinvolle invulling op een moment, dat woorden te kort schieten. Prachtige live-muziek op topniveau voegt steeds een extra beleving toe aan een sfeervolle uitvaart. We geven de voorkeur aan jonge musici, die bereid zijn persoonlijk te overleggen met de familie en een zeer uitgebreid repertoire aan kunnen.

Meer over Memory Music