Zuidrand Klassiek!

Posted by on mei 29, 2020 in Geen categorie | No Comments

Zo lang de strijd tegen COVID-19 voortduurt, is het mogelijk dat ons concertschema kan veranderen en dat ons concertaanbod erg onvoorspelbaar blijft. Voor Zuidrand Klassiek! blijft de oplossing dezelfde: we garanderen flexibiliteit, zonder kosten. Daar kan u op vertrouwen!

  •  U kan kaarten inwisselen voor een ander concert of terugbetaling vragen, als u ons concert niet veilig kunt bijwonen.
  • Als een concert wijzigt van locatie of wordt geannuleerd, laten we je dit zo snel mogelijk weten, zodat U de keuze hebt voor een ticketruil, voucher, donatie of terugbetaling.
  • We blijven ons inzetten om u onze beste uitvoeringen aan te bieden, maar alleen als we de veiligheid van ons publiek, artiesten en personeel kunnen garanderen.

Met dit in gedachten, raden we je aan om ons interessant programma voor het seizoen 2020-21 te bekijken

Zuidrand Klassiek! 2020-21 (de nieuwe benaming van ‘Neerdorpen Klassiek!’)

Donderdag 24 september 2020 om 20:15 uur: Concert door vier jonge laureaten (13 tot 18 jaar) van de Steinway Pianowedstrijd in de Sint-Antoniuskerk te Edegem      

Donderdag 29 oktober 2020 om 20:15 uur: L’heure exquise’, recital met liederen uit de Belle Epoque met Elise Caluwaerts (sopraan) en Leen Van der Roost (harp) in de Sint-Leonarduskerk te Aartselaar.

Donderdag 26 november 2020 om 20:15 uur: Het Flute Quartet ASO, bestaande uit leden van het Antwerp Symphony Orchestra, brengen de hoogtepunten van muziek voor fluitkwartet in de Sint-Jacobuskerk te Borsbeek.

Donderdag 28 januari 2021 om 20:15 uur: Het Duo Calavadoré bestaande uit Arno Bornkamp (saxofoon) en Jan Lust (piano) speelt een programma rond de figuur van architect Victor Horta in het cultuurhuis Altena (kapel) te Kontich

Donderdag 25 februari 2021 om 20:15 uur: ‘Er was eens … Beethoven’.  Het Ensor Strijkkwartet en acteur Jan Decleir combinerenen meesterwerken van Beethoven met sprookjes van de gebroeders Grimm in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw-geboorte te Lint.

Donderdag 25 maart 2021 om 20:15 uur: Recital door het pianotrio Ensembl’Arenski bestaande uit Claire (viool) en Aurore Dassesse (cello) en pianiste Stephanie Proot in de Heilig-Kruiskerk te Mortsel.

Donderdag 22 april 2021 om 20:15 uur: Solorecital met muziek van de Hongaarse 19de-eeuwse componist Johann Kaspar Mertz door gitariste Raphaella Smits in de zaal Da Capo te Hove.