Domingo ” a Sunday concert and more” is een reeks zondagochtend-evenementen, bestemd voor het hele gezin en het bevat heel wat meer dan het klassiek aperitiefconcert op zondag; er wordt gemusiceerd, gewandeld, getekend, en nog wel meer van dat moois.

Programma voor zomer 2023:

Zondag 3 juni 2023 om 10 uur: Rondleiding van ongeveer één uur door het domein van Fort 5 te Edegem met erkende fortgidsen, gevolgd door een concert in het binnenfort door de jonge talentvolle gitariste Emma Wills om 11:30 uur. Einde rond 12:30 u. Tickets kosten 16 euro en kan u kopen via tickets.roodfluweel.be/orfeo. U kan ook tickets kopen voor het concert alleen voor 12 euro.

Zondag 10 september 2023 oml 10 uur : Wandeling gevolgd door concert op zondag 10 september te Kontich.We komen samen aan de kerk Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Kontich Kazerne om 10 uur voor een wandeling op het Boskapellenpad. We worden gegidst door mensen van de heemkundige kring Kontich. We komen terug aan de kerk rond 11:15 uur.
Om 11:30 uur begin het concert door het duo Mathilde Wauters – harp & Veronique De Raedemaeker – viool.

Prijs: 18 euro – 12 euro voor alleen concert.

Tickets via: tickets.roodfluweel.be/orfeo

Programma van zomer 2022:

zondag 25 juni om 11 uur: pianorecital door Ronald Grlica (Kroatië)  in de Sint-Antoniuskerk van Edegem, voorafgegaan door een natuurwandeling in het domein Hof ter Linden met gids Frank Buysse.

zondag 21 augustus om 10 uur: historische wandeling door de gemeente Kontich gevolgd door een celloconcert door Christoph Bunzendahl in de kapel van cultuurcentrum Altena