Duo Como: Douce Joie

Posted by on apr 2, 2024 in | No Comments
Details Prijs Aantal:
TicketToon details + €16.00 EUR  

  • concert
     18 april 2024
     20:15 - 22:00
DUO COMO
Emma Wils, gitaar
Sebastian Enriques, accordeonDe vriendschap tussen Emma en Sebastian ontstond al snel toen ze beiden in 2016 aan hun eerste Bachelor klassieke muziek begonnen aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze besloten een officieel duo te vormen toen bleek dat ze uitblonken in hun samenspel.

Hun muzikale smaak gaat veel verder dan traditionele genres. Ze houden van lichte, elegante klassieke muziek uit heden en verleden, maar ook van jazz, uitgesproken ritmes en zuidelijke invloeden. Duo Como speelt, en arrangeert ook, bekende en minder bekende werken van A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, etc.

Hun eerste programma heet Douce Joie, een kleurrijk programma vol zoete vreugde van warme, zalige zomeravonden en liefde voor muziek. In dit programma nemen Emma & Sebastian je mee door ritmische, vrolijke, speelse en ook gevoelige sferen met een zacht zomerbriesje.

Douce Joie is daardoor een kleurrijk programma waarmee Duo Como de zoete vreugde van warme zomeravonden en de liefde voor het spelen van muziek wil overbrengen op hun publiek. De muzikale smaak van Duo Como treedt ver buiten de traditionele genres. Ze houden niet alleen van jazz, uitgesproken ritme’s en zuiderse invloeden maar ook van lichte, elegante klassieke muziek van vroeger en nu. Ze spelen bekende en minder bekende werken van onder andere A. Piazzolla, J.S. Bach, R. Galliano, B. Lagrene, R. Balkanski, T. Gubitsch, etc.

Tickets kosten 16 euro (5 euro voor -26) en zijn te koop via onderstaande link of aan de kassa de avond van het concert:

TICKETS

Programma:

Celtic Fly (Silb, Keltische muziek)

– Villa Luro (Tomas Gubitsch, Buenos Aires)

– Cinema Paradiso (Ennio Morricone, arr. Duo Como)

– Laurita (Galliano)

– Fandango (Korrontzi, Baskisch)

– Goldberg Variaties 1, 5, 6 (Bach)

– Scherzo (Rossen Balkanski)

– Laura et Astor (Galliano)

– Tangosuite III (Piazzolla)

– Douce Joie (Gus Viseur)

– Made in France (Bireli)

– Feira de Mangaio (Braziliaanse  volksmuziek)

locatie  

Adres
Laar, Aartselaar, 2630, Belgium