Kerstconcert 2650 is geannuleerd!

Posted by on nov 23, 2019 in | No Comments

Tel nr. Event: 0475 93 93 94

Details Prijs Aantal:
Toon details + €20.00 (EUR)   Verlopen
  • Concert
    17 december 2021
    20:00 - 22:00

Het organisatiecomité van het kerstconcert 2650 heeft beslist om het voorziene Kerstconcert van 17 december in de Basiliek van Edegem niet te laten doorgaan.  Wegens de nieuwe maatregelen van de overheid in de strijd tegen het coronavirus zijn de omstandigheden, die nodig zijn om een geslaagd benefietconcert te organiseren, niet aanwezig. Een groot aantal mogelijke toeschouwers zullen afzeggen en in die omstandigheden vrezen ze dat de uiteindelijke doelstelling van het concert, namelijk een behoorlijke schenking te kunnen doen aan Edegemse goede doelen, onmogelijk te realiseren is.

SCOPO 2650 en ORFEOPRODUCTIES slaan de handen in elkaar om opnieuw een warm Kerstconcert te organiseren in Edegem ten voordele van een aantal Edegemse goede doelen:

O.-L.-V.van Lourdes Basiliek te Edegem

vrijdag 17 december 2021 om 20 uur

 

ORFEO Kamer Orkest o.l.v. Rik Ghesquiére met solisten Hendrickje Van Kerckhove en Noa Vanden Broucke (sopranen) en Simon Van Hoecke (trompet), met medewerking van de zangklas van de Academie Edegem. Presentatie: Julian De Backer

Scopo 2650 en Orfeoproducties hebben opnieuw een aantal bijzondere solisten uitgenodigd.  Het Orfeo Kamerorkest onder de bezielende leiding van Rik Ghesquière heeft enkele bijzondere solisten meegebracht. De sopranen Hendrickje Van Kerckhoven en Noa Vanden Broucke en trompettist Simon Van Hoecke brengen een programma met klassiekers van Bach, Vivaldi en Mozart. Samen met de jonge zangklas van de Academie Edegem sluiten ze af met een reeks bekende kerstliedjes.

Het programma omvat zowel subtiel samenspel tussen zang en trompet, mooie duetten voor twee sopranen, als schitterende solo’s en meeslepende orkeststukken; het geheel baadt in een stemmige kerstsfeer en wordt aangevuld met fijne kinderstemmen.

Kerstconcert 2650 belooft dus een uitzonderlijke belevenis te worden

Kaarten kosten 20 euro en kunnen besteld worden via kerstconcert@scopo2650.be. Rechtstreeks aankopen kan via https://tickets.roodfluweel.be/orfeo. Verdere info www.orfeo.be.

locatie  

Adres
Hovestraat, Edegem, 2650, Belgium