Neerdorpen Klassiek wijzigingen!

Posted by on mrt 21, 2020 in Geen categorie | No Comments

U weet ongetwijfeld dat de overheid alle culturele evenementen heeft verboden. Dit betekent dat het concert van Emma Posman in de concertreeks Neerdorpen Klassiek van 26 maart te Borsbeek niet doorgaat. De veiligheid en de gezondheid van de musici en de toeschouwers zijn uiteraard ook onze prioriteit.

 

We trachten voor dit concert een nieuwe datum te zoeken eind mei of begin juni onder voorbehoud van een normalisatie van de toestand. De reservaties en de tickets blijven geldig. Indien de nieuwe datum u niet zou passen of indien de noodtoestand langer blijft duren, zullen we u op eerste verzoek de betaalde tickets terugstorten.

 

Voorlopig gaan we ervan uit dat het concert van 7 mei in de Heilig Kruiskerk te Mortsel met de winnaar van de Internationale Franz Liszt-pianowedstrijd kan doorgaan. Gezien het Internationaal Franz Lisztconcours, dat deze week zijn finale zou beleven, is afgelast, zullen we een alternatief programma met pianomuziek aanbieden. Ook voor dat concert blijft een annulatie vanwege de coronacrisis mogelijk.

 

Het Neerdorpen Klassiek team