you and me anytime anywhere

Posted by on apr 26, 2021 in | No Comments
Details Prijs Aantal:
Free TicketToon details + €0.00 (EUR)  

  • Youandme
    16 mei 2021
    12:30 - 17:00

Tickets zijn gratis. De voorstelling heeft in open lucht plaats en wordt georganiseerd in overeenstemming met de coronaregels. Registratie is verplicht via de volgende link: https://bookwhen.com/nl/nl-youandme.

Met deze DIY (Do It Yourself) voorstelling beleef je 50 minuten plezier met vier. Motiveer je vrienden of familieleden om op locatie in Fort 5 in actie te schieten. Met elk een koptelefoon, 4 stoelen en wat schrijfgerief kan deze voorstelling op veilig wijze doorgaan. Deze DIY-voorstelling is voor iedereen vanaf 10+ en is fysiek zeer toegankelijk. Let wel op: je moet met 4 zijn!

YOU AND ME ANYTIME ANYWHERE / JUDITH CLIJSTERS
EEN DIY- VOORSTELLING ÉN CORONAPROOF SPEL VOOR 4 DEELNEMERS (10+)

Pak je koptelefoon en smartphone en laat je meeslepen door een amusante vertelster. Ben je een optimist, pessimist, verlegen of ijdel? Vrijgezel of niet? Puber of met pensioen?
In You and Me Anytime Anywhere ontwerpt Judith Clijsters een intieme maar vooral speelse ontmoeting tussen vier mensen op locatie naar keuze. Vergezeld door aanstekelijke sounds en
snippets, vragen en weetjes, word je uitgedaagd om een stukje te onthullen wie je bent. Met een paar huis-tuin-en-keuken-rekwisieten creëer je samen op spontane wijze een poëtisch
verhaal. Kom in beweging en ontmoet een paar onbekenden of herontdek je familie en vrienden door spel, mysterie en het gebruik van je verbeeldingskracht. No talking!

Voertaal: Nederlands
Initiator en concept: Judith Clijsters
Creatie fysieke reis: Piet Van Dycke (dOFt), Manon
Avermaete (Cie Woest), Zoë Demoustier (In de Maak), Judith
Clijsters
Scenario/regie stem: Sanne Nouws (House of Nouws)
Stem: Lottie De Bruijn
Muziek/audio: Dyane Donck
Powered by Makershuis Tilburg, DansBrabant, C-TAKT,
PlAN, Walpurgis, Moving Futures Festival

locatie  

Adres
Binnenfort Fort 5 Edegem, Vestinglaan 55, Edegem, B2650, Belgium

Beschrijving:

Creatieven en kunstenaars hebben steeds meer moeite om werkruimte te vinden die aangepast is aan hun activiteiten.

 

Kunstwerk in Fort 5 te Edegem is een plaats waar makers elkaar kunnen ontmoeten en waar synergiën ontstaan tussen creatieve geesten. Kunstwerk biedt immers gedeelde en diverse werkruimten werkruimtes aan die deze ontmoetingen en synergiën  bevorderen.

 

Kunstwerk biedt een aantal werkplekken, een restroom en een vergaderruimte en combineert daardoor gezelligheid, collectieve intelligentie, emulatie en professionaliteit.