the starting point

Posted by on apr 26, 2021 in | No Comments
Details Prijs Aantal:
Free TicketToon details + €0.00 (EUR)  

  • performance
    16 mei 2021
    15:00 - 16:00

Tickets zijn gratis, maar beperkt. Registratie is verplicht via de link: https://bookwhen.com/starting-point.

“The starting point” is een performance over het overwinnen van angsten en kwetsbaarheid.

In deze performance verwerkt Nathalie Vanheule  haar eerdere performance die ze realiseerde  tijdens de biënnale van architectuur in Venetië in 2016 in Molino Stucky,  het hoogste punt in Venetië waar ooit een molen stond.

Vandaag nodigt ze in het fort van Edegem actrice Alice De Waele uit om deze performance over het loslaten en het overwinnen van angsten te verwerken. Elke dag moeten we kleine en grote angsten overwinnen. Angst is een begin en een einde, het startpunt is ergens in het midden. Door dingen los te laten kunnen we iets nieuws creëren. We zoeken allemaal naar verbondenheid. Kwetsbaarheid is een belangrijk onderdeel om het contact en de kracht met elkaar te voelen. Angst is de grootste belemmering in elk creatieproces.  Het startpunt ligt er ergens tussenin.

De performance heeft in open lucht plaats in de droge gracht van Fort5  te Edegem in overeenstemming met de geldende coronaregels.

 

locatie  

Adres
Binnenfort Fort 5 Edegem, Vestinglaan 55, Edegem, B2650, Belgium

Beschrijving:

Creatieven en kunstenaars hebben steeds meer moeite om werkruimte te vinden die aangepast is aan hun activiteiten.

 

Kunstwerk in Fort 5 te Edegem is een plaats waar makers elkaar kunnen ontmoeten en waar synergiën ontstaan tussen creatieve geesten. Kunstwerk biedt immers gedeelde en diverse werkruimten werkruimtes aan die deze ontmoetingen en synergiën  bevorderen.

 

Kunstwerk biedt een aantal werkplekken, een restroom en een vergaderruimte en combineert daardoor gezelligheid, collectieve intelligentie, emulatie en professionaliteit.