Neerdorpen klassiek: Emma Posman en Bert De Rycke (concert geannuleerd!)

Posted by on feb 24, 2020 in | No Comments
  • concert
    26 maart 2020
    20:15 - 22:00
Het welzijn en de gezondheid van ons publiek en onze musici heeft de hoogste prioriteit.
Het concert in de reeks Neerdorpen Klassiek van 26 maart wordt dan ook geannuleerd.
We zullen dit concert trachten te verplaatsen naar een datum in mei of juni.
De reservaties en de betalingen van tickets blijven geldig.
Indien de nieuwe datum u niet zou passen, zullen we op eenvoudig verzoek de betaalde tickets terugstorten.
Met dank voor uw begrip.

——————————–

Het duo Emma Posman en Bert De Rycke is één van de meest beloftevolle duo’s van het moment: de jonge sopraan en de even talentrijke pianist vormen sinds enkele jaren een vast duo en werden al in 2017 geselecteerd voor de prestigieuze “Udo Reinemann International Masterclasses”, bij grootheden als Anne Sofie von Otter, Christianne Stotijn, Olaf Bär, Roger Vignoles…

De sopraan Emma Posman werd in 2018 bekroond tot ‘Jonge musicus van het jaar’. Deze jonge Gentse sopraan (25 jaar) ontving afgelopen jaar veel lof op de Salzburger Festspiele voor haar last-minute invalbeurt als ‘Koningin van de Nacht’ in Die Zauberflöte. Toen Albina Shagimuratova plots ziek werd, was Emma de enige zangeres in Salzburg die deze rol op zich kon nemen. Een tour de force die haar op slag beroemd maakte bij het internationale publiek.

Voor de pauze brengt het duo enkele hoogtepunten uit het liedrepertoire: ‘Frauenliebe und -leben’ van Robert Schumann en de ‘Brantano Liederen’ van Richard Strauss. Na de pauze schittert Emma in opera-aria’s van Mozart, Donizetti, Gounod en Bizet, om af te sluiten met de beroemde aria van de ‘Koningin van de Nacht’, waarmee ze in Salzburg furore maakte.

locatie  

Adres
Jozef Reusenslei 2, Borsbeek

Beschrijving:

Jozef Reusenslei 2, Borsbeek